VAKUUTUSYHTIÖIDEN ENITEN
VALITSEMA LIESIVAHTI

SAFERA-liesivahti on vakuutusyhtiöiden eniten valitsema liesivahti. Useat
vakuutusyhtiöt käyttävät liesivahtia myös omassa asuntotuotannossaan.

SUOJAA ASUKKAITA JA
KIINTEISTÖÄ

Useat vuokra-asuntojen rakennuttajat varustavat kaikki kohteensa SAFERA-liesivahdeilla. SAFERA on suosittu myös palvelu- ja opiskelija-asunnoissa sekä yhteiskeittiöissä. Tutustu referensseihin ja palkintoihin alla.

REFERENSSIKOHTEITA

TUNNUSTUKSIA JA PALKINTOJA

Sophia Living Network, Saksa

SOPHIA Living Network tarjoaa tuettuun asumiseen (AAL) palkitun asumiskonseptin, jossa vanhukset voivat asua turvallisesti mahdollisimman pitkään.

NCC, Norja

NCC Construction on yksi Norjan johtavista rakentajista. NCC rakentaa monipuolisesti niin asuin- kuin liikekiinteistöjä.

OBOS, Norja

OBOS, Oslo Bolig- og Sparelag, hallinnoi yhteensä noin 330 000 jäsenensä asuntokantaa Oslon alueella.

Block Watne, Norja

Block Watne on yksi Norjan suurimmista asuntorakentajista noin 1000 asunnon vuosituotannolla. Tavoitteena on rakentaa laadukkaita asuntoja kohtuulliseen hintaan.

JM Norja, Ruotsi

JM on pohjoismaiden johtava asuntojen rakentaja ja asuntoalueiden kehittäjä. Konsernilla on yhtiöt Ruotsin ja Suomen lisäksi Norjassa, Tanskassa ja Belgiassa.

Skanska, Fornebu, Norja

Skanska Norge As rakentaa Fornebun keskukseen kauppakeskuksen, jonka yhteydessä on 78 asuntoa.

Familjebostäder, Ruotsi

Familjebostäderillä SAFERA-liesivahdit ovat vakiona. "Suurin osa tulipaloista johtuu lieden huolimattomasta käytöstä." - Familjebostäderin turvallisuuspäällikkö Peter Wickberg.

Vuokra-asunnot, Fennia

Fennia varustaa kaikki vuokra-asuntonsa sammuttavalla SAFERA-liesivahdilla. Ensimmäiset SAFERA-liesivahdit toimitettiin Fennialle pilottihankkeena jo huhtikuussa 2008.

Tyresön kunta, Ruotsi

Tyresön kunta rakennutti uudiskohteen, jossa on 80 senioriasuntoa ja yhteistilat asukkaille. Kaikki asunnot varustettiin SAFERA-liesivahdeilla.

Sellonhuippu

Leppävaaran uuden maamerkin, Eteran, Kevan ja Eläke-Fennian rakennuttaman Sellonhuipun kaikki 151 korkeatasoista vuokra-asuntoa varustettiin SAFERA-liesivahdilla.

Bostads AB Mimer, Ruotsi

Bostads Ab Mimer päätti varustaa Västeråsissa sijaitsevan senioritalon asunnot sammuttavilla SAFERA-liesivahdeilla.

Länsgården Fastigheter AB, Ruotsi

Örebron kunnan rakennuttama senioritalon asunnot varustettiin SAFERA-liesivahdeilla.

Opiskelija-asuntola, Tampere, TOAS

SAFERA-liesivahdit hankittiin perusparannuksen yhteydessä. "Halusimme parantaa perheasuntojen paloturvallisuutta", kertoo TOAS:n kiinteistöpäällikkö Pasi Mäkinen.

Opiskelija-asuntola, Tampere, TOAS

Lapinkaaren opiskelija-asuntola kalustettu ja sisustettu erityisesti vaihto-opiskelijoiden majoittamiseen. Keittiöiden kunnosta huolehtii SAFERA-turvatekniikka.

Oppilastalo, Lahti

Vauhdikas opiskelijaelämä tuo omat haasteensa lieden turvalliseen käyttöön. Liesi unohtuukin päälle helpoiten juuri pikkutunneilla.

Palvelutalo Halli, Jämsän Kaupunki

Palvelutalon keittiöt varustettiin SAFERA-liesivahdeilla.

Kiinteistö Oy Helsingin Palveluasunnot

Helsingin kaupungin tukikotien asukkaat eivät päihdeongelman tai muun syyn vuoksi selviydy itsenäisessä asumisessa. SAFERA-liesivahdeilla varustettuja tukiasuntoja on noin 60 kpl.

Sininauhasäätiö

Sininauhasäätiön Puolimatkankoti Pessi on koti pitkäaikaisasunnottomille. Pessi 1 valmistui vuonna 2007, ja vuonna 2010 rakennettiin 45 uutta asuntoa lisää.

Palvelutalo Elsie

Sipoon Nikkilään valmistuneessa palvelutalossa on ryhmäkotien ja palvelutilojen lisäksi 15 vuokra-asuntoa, jotka on varustettu SAFERA-liesivahdeilla.

Paavolan Älykoti, Lahti

Paavolan Älykoti on suunnattu yli 55-vuotiaille. Talon suunnittelussa on huomioitu kohderyhmän erityistarpeet kodikkuudesta tinkimättä.

Sokeaintalo, Helsinki

Pengertalossa turvallisuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Suurin osa talon asukkaista on näkövammaisia. Kaikissa asunnoissa on SAFERA-liesivahti ja vesivuotovahti.

Palvelutalo Villa Jussoila, Rauma

SAFERA-liesivahdit on kytketty palvelutalon automaatiojärjestelmään. Liesivahdit mm. pakko-ohjaavat IV-koneen liesituuletusta lieden käytön mukaan.

Pasilan Visio, yhteiskeittiö, Fennia

Fennialla haluttiin varmistaa, ettei työntekijöiden taukotilan liedestä aiheudu palovaaraa. Kohteeseen asennettiin SAFERA-turvatekniikalla varustettu Savo-liesituuletin.

Aalto yliopisto, yhteiskeittiö, Espoo

Aalto-yliopiston Design Factoryn yhteiskeittiössä on monenlaista lieden käyttäjää, eikä liesi ole oikein kenenkään vastuulla.

Finanssialan Keskusliiton hyväksymä liesivahti

SAFERA Airis on Finanssialan Keskusliiton hyväksymä liesivahti.
Lataa sertifikaatti »

Vuoden Turvatuote 2012 -voittaja

SAFERA-liesivahti on voittanut Vuoden Turvatuote 2012 -palkinnon Ruotsissa.
Lue lisää »

Paloturvallisuuden puolesta -merkki

Suomen Palopäällystöliitto on myöntänyt SAFERA-liesivahdille Paloturvallisuuden puolesta -merkin käyttöoikeuden.
Lue lisää »

Gold Medal - Excellence in Design

SAFERA voitti kultamitalin 2010 kansainvälisessä Excellence in Design -kilpailussa, joka järjestettiin jo 23. kerran.
Lue lisää »

SINTEF-testimenestys

SAFERA-liesivahti osoittaa, että luotettava liesivahti voidaan toteuttaa käyttämällä useita antureita ja pitkälle vietyjä algoritmeja laitteen älykkyydessä. Lataa vertailun tulokset »

Työtehoseuran vertailun paras

"Ainoa liesivahti, joka ei häiritse normaalia ruoanlaittoa, mutta puuttuu vaaratilanteisiin nopeasti"
Lataa vertailun tulokset »

Innovaatiopalkinto 2007

Sisäasiainministeriön Palosuojelurahasto: "Innovaatiolla voidaan suoraan vaikuttaa erityisryhmien asumisen paloturvallisuuteen."
Lue lisää »

Puolueettoman DBI-testilaitoksen testaama sammutusteho

Danish Institute of Fire and Security Technology on Tanskan johtava paloturvallisuuden asiantuntija. Lue raportti » | DBI »

TM Rakennusmaailma 5/2009

TM Rakennusmaailma testasi lieden turvalaitteita: SAFERA-liesivahtia kuvailtiin "todelliseksi liesiturvalaitteeksi".
Lue lisää »

Tekes Champion 2014

SAFERA on yksi harvoista Tekesin Nuoret Innovatiiviset Yritykset -ohjelman Champion-maininnan tavoittaineista yrityksistä.