LUE VERKKOSELAIMESSA
 

Lahden vanhusten asuntosäätiö valitsi Safera-liesivahdit

Lahden vanhusten asuntosäätiö halusi parantaa asuntojensa paloturvallisuutta ja ennaltaehkäistä keittiössä syntyviä vaaratilanteita. Säätiön asukkaiden erilaiset ja eritasoiset tarpeet haluttiin huomioida kaikki yhdellä ratkaisulla. Säätiö oli heti vakuuttunut Saferan liesivahtien laadusta ja sopivuudesta säätiön asukkaiden tarpeisiin ja päätyi valitsemaan SAFERA-liesivahdit. Lahden vanhusten asuntosäätiön kohteisiin on asennettu jo arviolta kolmesataa SAFERA-liesivahtia ja liesivahti aiotaan jatkossa asennuttaa säätiön kaikkiin uusiin kohteisiin.

LUE LISÄÄ
 

 

Missiona nolla liesipaloa!

Liesipalot ovat asuntopalojen syy numero 1. Kansainvälisen Zero Cooking Fires -turvallisuuskampanjan tavoitteena on estää tulevaisuudessa jokainen liesipalo. Tule mukaan jakamaan ennaltaehkäisevää tietoa ja muuttamaan asioita. Tehdään yhdessä ykkösestä nolla!

TUTUSTU KAMPANJAAN

 

Infografiikka – Tapahtuipa kerran seniorikodissa

Tutkimme seniorikoteihin asennetuista SAFERA-liesivahdeista kerättyä dataa ja koostimme merkittävät tulokset infografiikan muotoon. Olisitko esimerkiksi ajatellut, että seniorikodeissa syntyi joka kolmas viikko vaarallinen tilanne, jonka liesivahti esti?

LATAA INFOGRAFIIKKA

SAFERA Oy | Muuntotie 1 01510 Vantaa
Puh. +358 50 595 2454 | email. info@safera.fi
Yhteystiedot SAFERA Oy:n asiakasrekisteristä | Lähetä viesti ystävälle | Poistu postituslistalta