SAFERA voitti Tuottava Idea -aluekilpailun
Hei,

Saimme jälleen tunnustuksen hyvin tehdystä työstä, kun Suomen Nuorkauppakamarit ry palkitsi meidät Tuottava Idea -aluekilpailun voitolla. Otamme palkinnon kiitollisena vastaan!

Kilpailun tuomariston mukaan SAFERA sopii hyvin moderniin ja tyylikkääseen kotiin. Nyt voit myös itse katsoa, miltä SAFERA -turvatekniikka näyttää erilaisissa keittiöissä: julkaisimme kuvagallerian kesän Asuntomessuilta.

Lisäksi olemme esillä The Creative North -näyttelyssä, joka aukeaa Shanghai World Expossa ensi kuun alussa. Jos Shanghai sattuu matkan varrelle, tervetuloa tutustumaan innovatiivisiin Pohjoismaisiin hyvinvointiratkaisuihin. Lataa näyttelykutsu.

Alla lisätietoa sekä kilpailusta että näyttelystä, ja vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin!

Terveisin,

Henri Andell
Toimitusjohtaja, SAFERA Oy
s-posti henri.andell(a)safera.fi
gsm 040 5166 557

SAFERA voitti Tuottava Idea -aluekilpailun

SAFERA voitti Tuottava Idea 2010 -kilpailun Uudenmaan alueen yrityssarjan. Yrityssarjan kunniamaininta myönnettiin Ensto Oy:n sähköauton latauspylväälle. SAFERA ja muut aluekilpailun voittajat ovat mukana myös valtakunnallisessa kilpailussa.

SAFERA:n vahvuudeksi tuomaristo mainitsi mm. todelliseen tarpeeseen suunnitellun ratkaisun, jolla on kysyntää myös kansainvälisesti. Lisäksi tuomariston vakuutti laadukas ja loppuun asti mietitty tuote, jonka suunnittelussa käyttäjät on huomioitu.

Suomen Nuorkauppakamarit ry kampanjoi innovoinnin ja yrittämisen arvostuksen edistämiseksi yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa. Tuottava Idea -kilpailulla halutaan nostaa esiin tulevaisuuden tekijöitä. Menestyäkseen Suomi tarvitsee ennakkoluulottomia ja innovatiivisia yrityksiä ja yrittäjiä. Kilpailu on järjestetty vuodesta 1977 lähtien. Tänä vuonna kilpailun suojelijana toimii vuorineuvos Jorma Eloranta.  >> Lue lisää
SAFERA Shanghai World Expossa 1.-15.10.

SAFERA on esillä Pohjoismaiden ministeriöneuvoston järjestämässä The Creative North -näyttelyssä 1.-15.10.2010 Shanghai World Expossa. Nordic Lighthousessa järjestettävässä näyttelyssä esitellään Pohjoismaista hyvinvointimallia.

Näyttelyyn valittiin jokaisesta Pohjoismaasta 2-3 edustajaa. Suomesta esillä on SAFERA ja Everon. Näyttelystä ja näytteilleasettajista on kerrottu lisää näyttelyn internet-sivuilla: www.thecreativenorth.com

Tervetuloa tutustumaan näyttelyyn, jos Shanghai sattuu matkan varrelle. Kutsun voit ladata täältä.Katso kuvagalleria AsuntomessuiltaTämän vuoden Asuntomessuilla 12 messutaloa varustettiin SAFERA-turvatekniikalla. Katso kuvagalleria messutalojen tyylikkäistä keittiöistä.
>> Avaa kuvagalleria
Lähetä tämä viesti eteenpäin ystävällesi.
SAFERA Oy
| Muuntotie 1 01510 Vantaa
Puh. 0207 181 475 | email. info@safera.fi

Yhteystiedot on otettu SAFERA:n asiakasrekisteristä.

Jos et halua vastaanottaa SAFERA:n uutiskirjeitä, klikkaa:
yhteystietojen poistaminen postituslistalta.


Copyright (C) 2009-2010 SAFERA Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.
Email Marketing Powered by MailChimp