Työtehoseura helpottaa liesiturvan valintaa

Liesipalojen ehkäisyn merkitys kasvaa jatkuvasti, ja markkinoilla on useita erilaisia ratkaisuja vahinkojen estämiseksi. Työtehoseura helpottaa liesiturvan valintaa kattavalla vertailulla, jossa tutkitaan tarjolla olevia vaihtoehtoja. Valintaan kannattaa kiinnittää huomiota, koska jo yksi vahinko, jota valittu ratkaisu ei kykene estämään, aiheuttaa paljon vaivaa ja kustannuksia. Liesiturvalaitteen valinnassa kannattaakin huomioida erityisesti saavutettava turvataso, mikä on suoraan suhteessa estettyjen vahinkojen määrään.

Työtehoseuran vertailussa esiin nousee kotimainen SAFERA, joka tarjoaa muita korkeamman turvatason. Muun muassa SAFERA:n ainutlaatuinen sammutus saa kehuja: "Muista liesiturvalaitteista poiketen SAFERA-turvatekniikan Premium-malli myös sammuttaa liedellä syttyneen palon ja antaa näin muita korkeamman turvatason."

Vaaratilanteet on aina parasta ennaltaehkäistä ennen palon syttymistä, mistä SAFERA saa jälleen kehuja: "Lieden käyttövirhetilanteissa SAFERA-turvatekniikkaa tunnisti vaaratilanteen ja reagoi siihen erittäin nopeasti". Käyttäjälle tehokkaampi ennaltaehkäisy tarkoittaa vähemmän kustannuksia. Kustannusten lisäksi säästyy paljon myös vaivaa ja mahdollisesti henkilövahinkoja.

Lieden vaaratilanteiden ennaltaehkäisyssä haasteellisinta on pysäyttää todelliset vaaratilanteet, mutta toisaalta olla häiritsemättä normaalia ruoanlaittoa. Tämä on erittäin tärkeää loppukäyttäjille, jotka saattavat poistaa sellaiset turvalaitteet, jotka hankaloittavat ruoanvalmistusta. SAFERA nousi tässäkin suhteessa jälleen esiin: "...SAFERA-turvatekniikka toimi kokeissa parhaiten. Se katkaisi virran ennen vaaratilanteen syntymistä jo tehdasasetuksella eikä toisaalta hankaloittanut normaalia ruoanvalmistusta."

Liesiturvaratkaisuja on moneen lähtöön ja niiden tarjoama turvataso vaihtelee merkittävästi, mikä tulee ilmi myös vertailusta. Työtehoseuran testien mukaan yksinkertaisemmat laitteet eivät todennäköisesti ehdi pysäyttämään ajoissa monia hyvin tyypillisiä vaaratilanteita: "liedelle unohtunut patalappu, paperi tai pahvi syttyy palamaan 400–570 asteessa, joten aikaan tai aikaan ja levyn tehoon perustuva virrankatkaisu ei todennäköisesti ehkäise tällaisia paloja." Toisaalta yksinkertaiset lämpötilan seurantaan perustuvat laitteet voidaan säätää hälyttämään ennen vaaratilannetta, mutta tällöin ne hankaloittavat lieden normaalia käyttöä. Lisäksi osasta liesiturvaratkaisuista löytyi jopa turvallisuusriskejä.

Työtehoseuran testien mukaan SAFERA-turvatekniikka estää tehokkaasti lieden käytöstä aiheutuvia vaaratilanteita, muttei häiritse normaalia ruoanlaittoa. Lisäksi SAFERA tarjoaa vertailun korkeimman turvatason, joten SAFERA estää parhaiten lieden käyttövirhetilanteista aiheutuvia vahinkoja ja kustannuksia. Vertailun tulokset tukevat hyvin SAFERA:n tavoitetta tarjota älykästä, ennaltaehkäisevää ja huomaamatonta kodin turvallisuutta asuinviihtyisyydestä tinkimättä. SAFERA-turvatekniikka huolehtiikin lieden turvallisesta käytöstä jo useissa kodeissa.

Koko liesiturvavertailu on ostettavissa Työtehoseuran sivuilta:
http://www.ttskauppa.fi/~pKjFx0000001/?Y999=PIF&Y104=koti642
Nähdään Habitaressa!

SAFERA on esillä Habitare-messuilla kolmella osastolla:
- Savo (5a15)
- TTS-tutkimus (6k20)
- Koti-in (6h25).

Tervetuloa!


Tutustu tehokkaimpaan liesiturvaratkaisuun


Uuden aikakauden liesikuvut ja -tuulettimet

Lähetä tämä viesti eteenpäin ystävällesi.


SAFERA Oy
| Muuntotie 1 01510 Vantaa
Puh. 0207 181 475 | email. info@safera.fi

Yhteystiedot on otettu SAFERA:n asiakasrekisteristä.

Voit päivittää yhteystietosi ja viestin vastaanottoasetukset klikkaamalla:
yhteystietojen päivitys.

Jos et halua vastaanottaa SAFERA:n uutiskirjeitä, klikkaa:
yhteystietojen poistaminen postituslistalta.


Copyright (C) 2009 SAFERA Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.
Email Marketing Powered by MailChimp