Hei

SAFERA on aloittanut yhteistyön Pohjoismaiden johtavan liesituuletinvalmistajan Franke Futurumin kanssa. Yhteistyön tuloksena liesivahti on nyt ensimmäistä kertaa saatavana liesituulettimissa täysin integroituna. Huomaamattomalle ja helposti asennettavalle liesiturvaratkaisulle on kysyntää erityisesti vuokra- ja senioriasuntorakentamisessa.

Tuote esitellään Suomessa ensimmäistä kertaa Habitaressa 12.-16.9.2012 Franke Finlandin osastolla 3c21. Tervetuloa tutustumaan!

Visio käyttäjälle parhaasta liesivahdista on totta

Yhdessä Franken kanssa olemme voineet toteuttaa visiomme liesiturvaratkaisusta, jossa älykäs turvateknologiamme ennaltaehkäisee lieden vaaratilanteita huomaamatta luonnollisena osana kaikille tuttua kodinkonetekniikkaa. Tavalliselta liesituulettimelta ulkoisesti näyttävä uutuus, Franke Safety System huolehtii ruoanlaiton turvallisuudesta ja mukavuudesta keittiön tyylikkyydestä tinkimättä:
  • Hälyttää vaaratilanteista liedellä (kuten lieden unohtamisesta päälle) ja katkaisee liedestä sähköt vaaratilanteen pysäyttämiseksi
  • Tarvittaessa sammuttaa liesipalon kohdistetusti: tehokas myös rasvapaloihin
  • Lisävarusteena tunnistaa ja hälyttää vesivahingosta keittiössä
  • Saatavana Franken 200-mallisarjan liesituulettimissa ja -kuvuissa

Ratkaisu erityisesti Pohjoismaiden uudis- ja saneerausrakentamisen tarpeisiin

Yhteistyön ansiosta Saferan moninkertaisesti palkittu liesivahti on saatavana Pohjoismaiden myydyimmässä liesituuletinmallistossa. Yhteistyö aloitetaan Franken 200-mallisarjalla, joka on laajasti käytössä erityisesti uudis- ja saneerausrakentamisessa.

”Franken liesituulettimen ja Saferan liesivahdin yhdistyminen yhdeksi älykkääksi tuotteeksi on uudistus, jolle uskomme olevan kysyntää. Asiakkaamme ovat osoittaneet kiinnostusta ratkaisulle, joka parantaa merkittävästi keittiön turvallisuutta käyttömukavuuden ja tyylikkyyden kärsimättä”, sanoo Franke Finlandin myyntijohtaja Jari Mehto.


Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Henri Andell
040 5166 557
henri.andell@safera.fi

Sampo Rantakokko
050 595 2454
sampo.rantakokko@safera.fiKatso uusi tuotevideo
Yhdessä ratkaisu ajankohtaiseen ongelmaan

Huolimaton ruoanlaitto aiheuttaa Suomessa vuosittain noin 800 tulipaloa ja niiden ehkäisyyn panostetaan vahvasti kaikkialla Pohjoismaissa. Norjassa liesivahdit tulivat pakollisiksi kaikkiin uudis- ja saneerauskohteisiin heinäkuusta 2011 alkaen.

Saferan liesivahtiin luottavat mm. vakuutusyhtiö Fennia ja Tukholman kaupunki, joka on päättänyt varustaa kaikki vuokra-asuntonsa liesivahdeilla.
Tule tutustumaan Habitareen Franken osastolle 3c21


Habitare 12.-16.9.2012.


100-vuotias Franke-konserni on maailman johtava innovatiivisten keittiöratkaisujen valmistaja ja myyjä. Franke toimii 40 maassa työllistäen 10 500 ihmistä yli 70 yrityksessä.

Lähetä tämä viesti eteenpäin ystävällesi.
SAFERA Oy
| Muuntotie 1 01510 Vantaa
Puh. 0207 181 475 | email. info@safera.fi

Yhteystiedot on otettu SAFERA:n asiakasrekisteristä.

Jos et halua vastaanottaa SAFERA:n uutiskirjeitä, klikkaa:
yhteystietojen poistaminen postituslistalta.


Copyright (C) SAFERA Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.
Email Marketing Powered by MailChimp