Hei,

Kesän Asuntomessut ovat parhaillaan käynnissä Kuopiossa. Messuilla on useita mielenkiintoisia kohteita, kuten Sami-talo, jossa on panostettu erityisesti asumisen viihtyisyyteen ja turvallisuuteen. Sami-talossa perheen keskeinen kokoontumistila on huoleton keittiö, joka on varustettu SAFERA-turvajärjestelmällä - SAFERA löytyykin lähes joka toisen messutalon keittiöstä.

SAFERA näkyy ja kuuluu Asuntomessuilla yhdessä Securitaksen ja Savo Design & Technic'n kanssa. Hyödynnä Securitaksen messutarjous ja osallistu kilpailuun, jossa voit voittaa 100€:n lahjakortin SecuritasShopiin.

Tervetuloa tutustumaan SAFERA:n tarjoamiin huolettomiin keittiöihin Asuntomessuille 15.8. asti!
Turvallisen asumisen koti -seminaari Kuopiossa

Asuntomessujen yhteydessä Kuopion Pelastusopistolla järjestetään "Turvallisen asumisen koti" -seminaari 5.8.2010. Seminaari on tarkoitettu talotehtaiden edustajille, rakentamiseen ja suunnitteluun osallistuville, kuntien rakennusvalvontaviranomaisille, pelastusviranomaisille, hoitolaitosten edustajille ja muille turvallisesta asumisesta kiinnostuneille.

Myyntipäällikkömme Sampo Rantakokko esiintyy seminaarissa kello 11.10 aiheenaan "Unohduksia salliva keittiö yhdellä ratkaisulla". Seminaarin järjestää Turvallisen Rakentamisen ja Asumisen Edistämisen -hanke. Seminaarissa on puhujana mm. SPEKin johtaja Matti Orrainen.

Paikka: Kuopion Pelastusopisto, Hulkontie 83, Kuopio.
Aika: 5.8.2010 aamupäivällä
Lisätietoa osallistumisesta: hankepäällikkö Soile Kosunen, puh. 071 875 3419, soile.kosunen(at)pelastusopisto.fi.


Terveisin,

Henri Andell
Toimitusjohtaja, SAFERA Oy
040 5166 557


Huoleton keittiö yhdellä ratkaisulla!

Nyt voit yhdellä ratkaisulla pidentää keittiön käyttöikää ja parantaa samalla asuinmukavuutta ja -turvallisuutta tyylistä tinkimättä.

>> Lataa esitteemme ja lue lisää!
Lähetä tämä viesti eteenpäin ystävällesi.
SAFERA Oy
| Muuntotie 1 01510 Vantaa
Puh. 0207 181 475 | email. info@safera.fi

Email Marketing Powered by MailChimp