Todellinen liesiturvalaite - TM Rakennusmaailma
TM-vertailu: "Todellinen liesiturvalaite on SAFERA"

TM Rakennusmaailma julkaisi artikkelin TTS-tutkimuksen toteuttamasta liesiturvavertailusta, jossa on tutkittu monipuolisesti markkinoilla olevien liesien turvalaitteiden ominaisuuksia, toimintaa, käytettävyyttä ja asennettavuutta. Vertailun yhteenvetona todetaan, että testin "todellinen liesiturvalaite on SAFERA", joka saa kehuja turvaominaisuuksistaan ja asennettavuudestaan, eikä heikkouksia tuotteesta löydy. SAFERA on vertailun monipuolisin, kokonaisvaltainen liesiturvaratkaisu, joka tehoaa kaikkiin tyypillisiin lieden kanssa tapahtuviin vaaratilanteisiin, mukaan lukien liedellä syttyviin rasvapaloihin.

SAFERA:n ainutlaatuinen liesipalon sammutusominaisuus saa vertailussa kehuja, ja sammutuksen tärkeyttä korostetaan liesiturvaratkaisua valittaessa: "Muista liesiturvalaitteista poiketen SAFERA-turvatekniikan Premium-malli myös sammuttaa liedellä syttyneen palon. Se on hankintahinnaltaan muita kalliimpi, mutta hinta tulisi suhteuttaa tulipalon aiheuttamiin henkilö- ja kiinteistövahinkoihin."

Rakennusmaailman artikkeli on tiivis yhteenveto TTS-tutkimuksen toteuttamasta liesiturvatutkimuksesta, jossa tuotteita vertaillaan tarkemmin. Testissä on ollut mukana asiantuntijoita mm. Turvatekniikan keskuksesta, Sähköturvallisuuden edistämiskeskuksesta ja Finanssialan Keskusliitosta sekä kodinkoneiden huollosta ja liesivalmistajalta. TTS julkaisee tutkimuksen kokonaisuudessaan lähiviikkoina.

Koko Rakennusmaailman artikkeli on ostettavissa TM Rakennusmaailman sivuilta (julkaistu lehdessä 5/2009):
www.rakennusmaailma.fi/vertailut/liesiturvalaitteet


Laajentunut mallisto kattaa kaikki talotekniikat ja sisustustyylit

SAFERA-turvatekniikka on nyt saatavana lisävarusteena Savon tuuletimalliston lisäksi myös toisen kotimaisen valmistajan, Swegon ILTOn liesikupuihin ja -tuulettimiin. Malliston laajentuminen palvelee erityisesti rakennusprojekteja, joissa Ilto-tuulettimilla ja ilmanvaihdolla on merkittävä markkinaosuus.

Yhdessä Savon ja ILTOn tuuletinvalikoima laajentaa SAFERA-turvatekniikan yhteensopivuuden kaikkiin sisustustyyleihin ja ilmanvaihtotekniikoihin. Kysy lisää myynnistämme.

Swegon Ilto  Savo Design & Technic

Referenssejä

SAFERA-turvatekniikkaan luotetaan useissa kohteissa, alla muutamia tuoreita referenssejä:

Sokeaintalo, Helsinki, Sokeain Ystävät ry
Senioritalo, Rauma, Reeraus Oy
Palvelutalo Halli, Jämsän Kaupunki


Kokonaisvaltainen liesiturvaratkaisu


Tutustu älykkääseen liesituulettimeen
Lähetä tämä viesti eteenpäin ystävällesi.


SAFERA Oy
| Muuntotie 1 01510 Vantaa
Puh. 0207 181 475 | email. info@safera.fi

Yhteystiedot on otettu SAFERA:n asiakasrekisteristä.

Voit päivittää yhteystietosi ja viestin vastaanottoasetukset klikkaamalla:
yhteystietojen päivitys.

Jos et halua vastaanottaa SAFERA:n uutiskirjeitä, klikkaa:
yhteystietojen poistaminen postituslistalta.


Copyright (C) 2009 SAFERA Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.
Email Marketing Powered by MailChimp