LUE VERKKOSELAIMESSA
 

Liesivahti ehkäisee tehokkaasti palo-onnettomuuksia asuinrakennuksissa 

Päälle unohtunut liesi on yleisin sähköpalokuoleman aiheuttaja, selviää Tukesin tuoreesta raportista. Liesivahdin kaltaiset tekniset turvalaitteet ovat avainasemassa, kun puhutaan paloturvallisuuden parantamisesta ja onnettomuuksien ehkäisemisestä asuinrakennuksissa. Ne katkaisevat virran päälle unohtuneesta liedestä ja voivat myös automaattisesti sammuttaa alkaneen liesipalon. Tukesin tutkimuksesta käy ilmi, että useimmissa menehtymiseen johtaneissa tapauksissa syynä oli alentunut toimintakyky palotilanteessa. Liesivahti olisikin erityisen suositeltava esimerkiksi muistisairaille sekä iäkkäille henkilöille.

LUE TUKESIN ARTIKKELI JA KATSO KOKO RAPORTTI
 

 

AAATE Workshop 2016 Helsingissä

AAATE-seminaari kokosi eurooppalaiset asiantuntijat yhteen keskustelemaan iäkkäiden ihmisten kotiasumista tukevista teknologisista ratkaisuista. Kaksipäiväinen seminaari koostui mielenkiintoisista keskusteluista ja puheenvuoroista. Myös Safera osallistui seminaariin.

 

LUE LISÄÄ

 

Infografiikka – Tapahtuipa kerran seniorikodissa

Tutkimme seniorikoteihin asennetuista SAFERA-liesivahdeista kerättyä dataa ja koostimme merkittävät tulokset infografiikan muotoon. Olisitko esimerkiksi ajatellut, että seniorikodeissa syntyi joka kolmas viikko vaarallinen tilanne, jonka liesivahti esti?

 

LATAA INFOGRAFIIKKA

SAFERA Oy | Muuntotie 1 01510 Vantaa
Puh. +358 50 595 2454 | email. info@safera.fi
Yhteystiedot SAFERA Oy:n asiakasrekisteristä | Lähetä viesti ystävälle | Poistu postituslistalta