Saimme arvokkaan tunnustuksen kansainvälisessä Excellence in Design 2010 -kilpailussa. SAFERA-turvatekniikka palkittiin kultamitalilla vuosittain järjestettävän kilpailun kodinkoneet-sarjassa. Palkinto on osoitus tinkimättömästä työstämme tarjota tyylikästä turvallisuutta jokaiseen kotiin.

>> Lue lisää Excellence in Design -palkinnosta!

Terveisin,

Henri Andell
Toimitusjohtaja
SAFERA Oy
040 516 6557SAFERA voitti kultaa Excellence in Design -kilpailussa

SAFERA Oy on voittanut kultaa kansainvälisessä Excellence in Design 2010 -kilpailussa. Kilpailu järjestettiin 23. kerran, ja ensimmäistä kertaa palkittujen joukossa on suomalaista osaamista. Palkittu kotimainen tuote edustaa nykyaikaista asumisen turvallisuutta, jossa keskeistä on tyylikkyys, helppokäyttöisyys ja kodikkuus.

Appliance DESIGN -lehti palkitsee vuosittain järjestämässään Excellence in Design -kilpailussa tuotteita, joissa on onnistuttu yhdistämään tyylikäs muotoilu ja edistyksellinen tekniikka ansiokkaalla ja helposti lähestyttävällä tavalla. Tänä vuonna palkittujen joukossa on ensimmäisen kerran suomalainen tuote.

SAFERA Oy:n palkittu tuote on keittiön tyypillisiä vahinkoja ennaltaehkäisevä SAFERA Premium -turvaratkaisu, ja se voitti kultaa kilpailun isot kodinkoneet -sarjassa. Moninkertaisesti palkittu SAFERA on voittanut aikaisemmin myös Suomen Sisäasiainministeriön Innovaatiopalkinnon 2007 ja viime vuonna Työtehoseuran järjestämän liesiturvavertailun.

Voiton ansiosta SAFERA Oy nostaa suomalaista osaamista maailmalla esille yhteydessä, jossa aikaisemmin ovat loistaneet pääasiassa vain tunnetut kansainväliset merkit kuten Miele, Electrolux, LG ja Dyson. SAFERA Oy:lle on myönnetty Avainlippu-tunnus korkeasta kotimaisesta osaamisestaan.

SAFERA Oy on vuonna 2007 perustettu yritys, joka tarjoaa tyylikästä asumisen turvallisuutta moderniin kotiin. SAFERA-turvatekniikalla varustettu liesituuletin ennaltaehkäisee keittiön tyypillisiä vahinkoja huolehtimalla lieden turvallisesta käytöstä ja hälyttämällä alkavista vesivuodoista keittiössä. Lisäksi se ohjaa liesituuletusta automaattisesti, jolloin keittiön sisäilma pysyy puhtaana. SAFERA-turvatekniikka on käytössä jo lukuisissa kodeissa, ja tänä vuonna SAFERA on aloittanut myös viennin Ruotsiin.

Lisätietoa:
Excellence in Design -kilpailu: www.appliancedesign.com


Vuosittaisessa, jo 23. kerran järjestetyssä Excellence in Design -kilpailussa arvioidaan erityisesti ehdokkaana olevien tuotteiden muotoilua, käytettävyyttä ja ergonomiaa, innovatiivisuutta ja teknistä edistyksellisyyttä.

Kilpailussa palkituista tuotteista julkaistaan kuva ja Hyödyt Appliance DESIGN -lehden kesäkuun numerossa.

Lehden lukijat koostuvat tuotesuunnittelun, -markkinoinnin ja -valmistuksen ammattilaisista ympäri maailman.
Lähetä tämä viesti eteenpäin ystävällesi.
SAFERA Oy
| Muuntotie 1 01510 Vantaa
Puh. 0207 181 475 | email. info@safera.fi

Yhteystiedot on otettu SAFERA:n asiakasrekisteristä.

Jos et halua vastaanottaa SAFERA:n uutiskirjeitä, klikkaa:
yhteystietojen poistaminen postituslistalta.


Copyright (C) 2009-2010 SAFERA Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.
Email Marketing Powered by MailChimp