Hei,

SAFERA-liesivahdille on myönnetty ensimmäisenä Paloturvallisuuden puolesta -merkki. Paloturvallisuuden puolesta -merkki on Suomen Palopäällystöliiton myöntämä osoitus tuotteille ja palveluille, jotka edistävät paloturvallisuutta muita vastaavia tuotteita paremmin.

SAFERA-liesivahti ja Finlaysonin pelastuspatja ovat ensimmäiset tuotteet, joille liitto on myöntänyt merkin käyttöoikeuden. Merkin pilotointivaihe kestää kaksi vuotta, jona aikana pyritään saamaan kokemuksia merkin käytöstä niin merkin käyttöoikeuden saaneilta yrityksiltä kuin asiakkailtakin. Tuotteen valmistaja, maahantuoja tai jälleenmyyjä voi hakea merkin käyttöoikeutta esittämällä Suomen Palopäällystöliitolle selvitykset tuotteen vaatimustenmukaisuuden täyttymisestä sekä perustelemalla, miten tuote lisää paloturvallisuutta.

Ystävällisin terveisin,

Henri Andell
Toimitusjohtaja
SAFERA Oy
Lataa lehdistötiedote:Tietoa Suomen Palopäällystö-liitosta:Suomen Palopäällystöliitto on valtakunnallinen järjestö, jonka tärkein tehtävä on turvallisuuden edistäminen. Liiton tavoitteena on kohottaa ja edistää henkilö- ja omaisuusturvallisuutta erilaisten onnettomuuksien varalta ja sattuessa.
» Liiton sivuille
Lähetä tämä viesti eteenpäin ystävällesi.
SAFERA Oy
| Muuntotie 1 01510 Vantaa
Puh. 0207 181 475 | email. info@safera.fi

Yhteystiedot on otettu SAFERA:n asiakasrekisteristä.

Jos et halua vastaanottaa SAFERA:n uutiskirjeitä, klikkaa:
yhteystietojen poistaminen postituslistalta.


Copyright (C) SAFERA Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.
Email Marketing Powered by MailChimp