Hei, lue uusimmat SAFERA:n kuulumiset!

Turvallinen kotimainen keittiö jokaiseen kotiin

"Tyylikäs, toimiva ja turvallinen kotimainen keittiö on hyvällä suunnittelulla ja järkevillä valinnoilla mahdollista toteuttaa kohtuullisin kustannuksin jokaiseen kotiin."

Näin kuvaa Heli Mäntylä TTS Tutkimuksesta kotimaisten yritysten yhteishanketta Omakotitalonäyttelyssä.
Näyttelyn virallisina pääyhteistyökumppaneina ovat kotimaiset yritykset Festivo Cold System (Suomen Kotikylmiö Oy), Safera Oy, Savo Design & Technic Oy ja Topi Keittiöt. Ryhmittymän riippumattomana asiantuntijana toimii TTS Tutkimus eli Työtehoseura.

Petäjäveden kunnassa Jyväskylän seudulla järjestetään 11. - 26.7.2009 omakotitalonäyttely, jonka teemana on kestävä kehitys. Esimerkiksi keittiön huolellinen suunnittelu edistää lapsiperheiden ja vanhusten asumisturvallisuutta ja tukee siten talojen pitkäaikaista käyttöä. Käytännön ratkaisuja kestävästä kehityksestä esitellään yhdessä näyttelyalueen kohteessa. Lisäksi kesän näyttelylehteen tehdään juttu turvallisen keittiön suunnittelusta.

Pääyhteistyökumppanit toteuttavat näyttelyalueelle nuorenparin ensimmäiseen yhteiseen kotiin elinkaarikeittiön, jossa kotimaisuus, käytettävyys ja turvallisuus ovat olleet suunnittelun kulmakiviä.

Lisätietoa: www.omakotitalonayttely.fi

SAFERA on valittu Brandsäkert Hem -tuotteeksiSAFERA on mukana ruotsalaisessa Brandsäkert Hem -projektissa. Brandsäkert Hem on Ruotsin palontorjuntayhdistyksen (Svenska Brandskyddsförening) projekti, jossa on
määritetty paloturvallisen kodin vaatimukset. Yhdistys myöntää Brandsäkert Hem -tunnuksen kodille, johon on mm. asennettu tietyt paloturvatekniset tuotteet, kuten lieden turvaratkaisu. Yksi yhdistyksen suosittelemista tuotteista on SAFERA-liesiturva.

Brandsäkert Hem -projektin tavoitteena on, että 10% kaikista uusista asunnoista on kriteerien mukaisia vuoteen 2010 mennessä. Ruotsissa lieden paloturvallisuuteen on kiinnitetty huomiota jo vuosia, koska Ruotsissa sattuu joka vuosi yli 1 300 liesipaloa. Se on 16% kaikista asuinkiinteistöpaloista.

Lue lisää: www.svbf.se/index56.asp


SPEK: Sähkölaitteiden paloturvallisuus on usein käyttäjästä kiinni

Sähkölaitteiden paloturvallisuus on usein käyttäjästä kiinni. Sähkölaitteista saa alkunsa vuosittain yli tuhat tulipaloa. Tyypillisimpiä palonsyitä ovat päälle unohtunut liesi tai liedelle yksin kiehumaan jäänyt ruoka. Paloriskiä voi vähentää huomattavasti erilaisilla lieteen liitettävillä turvalaitteilla. Ne sopivat kaikenikäisten talouksiin ja estävät unohduksen tai väsähdyksen ikävät seuraukset.

Lue lisää: www.spek.fi/Suomeksi/Tiedotusvalineet/Tiedotearkisto.iw3Ainoa Avainlipun arvoinen liesiturvaratkaisu!

SAFERA on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, mistä kertoo SAFERA:lle myönnetty Avainlippu. Avainlippu merkitsee laatua, turvallisuutta ja vastuullisuutta. Kotimaisena toimijana voimme tarjota aina parasta laatua, luotettavat toimitukset ja aktiivisen asiakaspalvelun.Tutustu älykkääseen liesituulettimeen

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää tai tule tutustumaan SAFERA:an Expert ASA:n myymälöihin.


Lähetä tämä viesti eteenpäin ystävällesi.


SAFERA Oy
| Muuntotie 1 01510 Vantaa
Puh. 0207 181 475 | email. info@safera.fi

Yhteystiedot on otettu SAFERA:n asiakasrekisteristä.

Voit päivittää yhteystietosi ja viestin vastaanottoasetukset klikkaamalla:
yhteystietojen päivitys.

Jos et halua vastaanottaa SAFERA:n uutiskirjeitä, klikkaa:
yhteystietojen poistaminen postituslistalta.


Copyright (C) 2009 SAFERA Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.