LUE VERKKOSELAIMESSA
 

Saferan liesivahti kiinnostavin kodinturvallisuutta parantava innovaatio

Joseph Stiftung, senioriasumisen palveluita tarjoava saksalainen yritys, asensi palvelukoteihinsa Saferan liesivahdit osana projektia, jossa tavoitteena oli parantaa seniorikotien turvallisuutta ja helpottaa asukkaiden päivittäistä elämää.

Kokeiluun osallistuneiden seniorikotien asukkaat kokivat liesivahdin kiinnostavimmaksi ja merkittävimmäksi kodin turvallisuutta ja elämänlaatua parantavaksi innovaatioksi kokeilun 17 erilaisesta tuotteesta. Kaikki Saferan liesivahtia testanneet asukkaat halusivat myös jatkaa liesivahdin käyttöä kokeilun jälkeen. Projektin tuloksena Saferan liesivahti kuuluu nyt Joseph Stiftungin seniorikotien vakiovarustukseen.


Safera Light + Building messuilla

Saferan yhteistyökumppani Hager lanseerasi Light + Building messuilla Frankfurtissa uuden, Saferan teknologiaa hyödyntävän liesivahtinsa. Safera oli menossa mukana koko henkilöstön voimin.

KATSO MESSUTUNNELMIA

Safera Airis -liesivahdin asennus käy käden käänteessä

Safera Airis -liesivahti on helppo asentaa jokaiseen keittiöön. Tiivistimme koko asennusprosessin vaihevaiheelta selkeään, vain muutaman minuutin pituiseen videoon.

KATSO VIDEO

SAFERA Oy | Muuntotie 1 01510 Vantaa
Puh. +358 50 595 2454 | email. info@safera.fi
Yhteystiedot SAFERA Oy:n asiakasrekisteristä | Lähetä viesti ystävälle | Poistu postituslistalta