view past issues | RSS subscribe to list translate  
Like Norja ennaltaehkäisevän paloturvallisuuden esimerkki: liesivahdit pakolliseksi uudisasuntoihin on Facebook
0
comment on Norja ennaltaehkäisevän paloturvallisuuden esimerkki: liesivahdit pakolliseksi uudisasuntoihin
0Liesipalojen määrä huolestuttaa Pohjoismaissa. Norjassa asia päätettiin laittaa kuntoon konkreettisella tavalla: 1.7.2011 alkaen kaikki uudisasunnot tulee varustaa liesivahdilla, joka katkaisee liedestä sähköt ylikuumenemistapauksessa. Määräys on standardissa NEK400:2010.

Norjan päätös on hyvä esimerkki nykyaikaisesta paloturvallisuusajattelusta: ehkäisemällä palojen syyt eikä vain hoitamalla niiden seurauksia säästetään huomattavasti kokonaiskustannuksissa ja parannetaan myös asuinmukavuutta.

Ennaltaehkäisevästä paloturvallisuudesta on hyviä kokemuksia, joista voit lukea lisää alta. Nyt voimmekin odottaa, että vastaavat määräykset otetaan käyttöön myös muissa Pohjoismaissa.

Ota yhteyttä!

Henri Andell
SAFERA Oy, toimitusjohtaja, 040 5166 557
www.safera.fi


If: Puukerrostaloissa tulipalon sammutus vedellä tulee kalliiksi

If muistuttaa, että pienenkin tulipalon sammuttaminen vedellä aiheuttaa puurakenteisessa talossa helposti laajoja vahinkoja, sammutti palon sprinkleri tai palokunta. Ennaltaehkäisevillä ratkaisuilla sähköpalot saataisiin pääosin sammumaan jo ennen sprinklerien laukeamisia. Vuotovahinkoja voisi torjua myös vesivuotovahdeilla. SAFERA tarjoaa molempiin haasteisiin yhden helposti asennettavan ratkaisun.
» Lue lisää
Ennaltaehkäisyllä saavutettu merkittäviä tuloksia paloturvallisuudessa

On aina parempi puuttua tulipalon syyhyn kuin seuraukseen. Hyvä esimerkki on itsestään sammuvat tupakat, jotka ovat Pelastuslaitoksen mukaan vähentäneet merkittävästi tupakoinnista aiheutuvia palokuolemia viime vuonna. Vastaavia tuloksia voitaisiin saavuttaa myös liesipalojen osalta, jotka ovat toiseksi yleisin asuntopalojen syttymissyy: SAFERA-liesivahti ehkäisee tehokkaasti lieden vaaratilanteiden syntymistä ennen kuin vahinkoa pääsee syntymään.
» Lue lisää itsestään sammuvien tupakoiden hyödyistä
Paavolan Älytalossa SAFERA-liesivahdit voivat vähentää sprinklerisammutuksia

Paavolan Älytaloon on asennettu sprinklerien lisäksi SAFERA-liesivahdit, jolloin suurin osa liesipaloista voidaan ennaltaehkäistä ja sprinklerisammutusten tarve vähenee. Vanhuskohteissa liesipalot voivat olla jopa 50% asuntopaloista, joten vaikutus tulipalovahinkojen ehkäisykustannuksiin voi olla merkittävä.
» Esittelyssä Paavolan älykoti


Tässä uutiskirjeessä:

If: Puukerrostaloissa tulipalon sammutus vedellä tulee kalliiksi.
» Lue lisää

Ennaltaehkäisyllä saavutettu merkittäviä tuloksia paloturvallisuudessa.
» Lue lisää

Paavolan Älytalossa SAFERA-liesivahdit voivat vähentää sprinklerisammutuksia.
» Lue lisää


Uutisia lyhyesti:


Tukholman kaupunki esittelee SAFERA-liesivahtia sivuillaan. Tukholman kaupunki panostaa asuntotuotannossaan vahvasti paloturvallisuuteen ja nostaa esiin Familjebostäderin päätöksen asentaa kaikkiin uudiskohteisiinsa SAFERA-liesivahdit.
» Lue lisää
Lähetä tämä viesti eteenpäin ystävällesi.
SAFERA Oy
| Muuntotie 1 01510 Vantaa
Puh. 0207 181 475 | email. info@safera.fi

Yhteystiedot on otettu SAFERA:n asiakasrekisteristä.

Jos et halua vastaanottaa SAFERA:n uutiskirjeitä, klikkaa:
yhteystietojen poistaminen postituslistalta.


Copyright (C) 2009-2010 SAFERA Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.
Email Marketing Powered by MailChimp