Hei,

Käynnistimme viennin Ruotsiin vauhdilla - heti tuotelanseerauksen yhteydessä Nordbygg 2010 -messuilla arvostettu ruotsalainen rakennuttaja Familjebostäder päätti varustaa kaikki uudiskohteensa SAFERA-turvatekniikalla.

Ensimmäinen Familjebostäderin kohde on 30 asunnon uudiskohde Bandhagenissa. Ruotsissa liesituuletinkumppanimme on tanskalainen Thermex, jonka kautta SAFERA on saatavana myös Tanskassa ja Norjassa. Suomessa SAFERA on käytössä jo useissa kohteissa, ja esimerkiksi vakuutusyhtiö Fennia varustaa kaikki uudiskohteensa SAFERA-turvatekniikalla. Erityisen hyvin ratkaisu on otettu vastaan seniori- ja opiskelija-asuntokohteissa.

Liesipalot jopa 50% asuntopaloista

Ruotsin mediassa on viime aikoina käyty paljon keskustelua asumisen paloturvallisuudesta ja siitä miten tilannetta voitaisiin parantaa. Liesi on yksi suurimmista paloturvariskeistä asunnoissa, ja liesipalojen määrän oletetaan edelleen kasvavan väestön ikääntymisen seurauksena. Familjebostäderin turvallisuuspäällikön Peter Wickbergin mukaan jopa 50% asuntopaloista lähtee liedestä.

Myös vesivahinkojen ehkäisyn merkitys korostuu rakennuskannan vanhetessa. SAFERA vastaa nykyajan turvallisuuden haasteisiin tarjoamalla yhden helposti asennettavan ratkaisun keittiön yleisimpiin vahinkoihin. Lue lisää alempaa uudistuneesta ratkaisustamme, joka on jo saanut erittäin hyvän vastaanoton rakennuttajilta.

Lisätietoa
  • Katso SVT-uutisista tuotelanseerauksesta ja Peter Wickbergin haastattelu (noin 10 min kohdasta alkaen).
  • Nopea viennin käynnistäminen sai huomiota myös suomalais-ruotsalaisessa kauppakamarissa, lue juttu "SAFERA sai täysosuman".
  • Lue Familjebostäderin tiedote ensimmäisestä SAFERA-kohteesta.

Suojaa keittiösi yhdellä ratkaisulla

Palkittu liesivahtimme on nyt enemmän kuin liesivahti. Liesipalojen lisäksi SAFERA-turvatekniikka ehkäisee myös keittiön vesivuodoista aiheutuvia vahinkoja, ja lisäksi se huolehtii puhtaasta sisäilmasta energiatehokkaasti ohjaamalla liesituuletusta ruoanlaiton mukaan. Pääset nauttimaan huolettomasta asumisen ilosta murehtimatta jäikö liesi päälle tai vuotaako tiskikone. Lisäksi keittiön sisäilma pysyy puhtaana ja raikkaana, vaikket aina muistaisikaan laittaa liesituuletusta päälle.

Nyt voit yhdellä helposti asennettavalla ja tyylikkäällä ratkaisulla
  • parantaa asuinmukavuutta ja turvallisuutta
  • ehkäistä keittiön tyypillisiä vahinkoja
  • helpottaa keittiön kunnossapitoa
Uudistuneen turvatekniikkamme voit edelleen hankkia helposti esiasennettuna lisävarusteena Savon ja Swegon Ilton liesikuvuissa ja -tuulettimissa.

Tutustu tarkemmin uudistuneeseen SAFERA-turvatekniikkaan.


Terveisin,

Henri Andell
Toimitusjohtaja, SAFERA Oy
040 5166 557


SAFERA pelasti päivän ja esti vahingot:

"Fysioterapeutti Nina Kilpiän perheessä vesivahti on jo osoittanut tarpeellisuutensa. Astianpesukoneen laillistettu asentaja oli tuskin ehtinyt poistua paikalta, kun vesivahti hälytti. Yksi liitos vuoti. Ilman vesivahtia vuoto olisi saattanut aiheuttaa suuret vahingot, mutta nyt vahingolta vältyttiin."
- Puolikaupunkia-lehtiLataa ja lue artikkeli SAFERA:sta ruotsalaisesta Brandsäkert-lehdestä (pdf).
Lähetä tämä viesti eteenpäin ystävällesi.
SAFERA Oy
| Muuntotie 1 01510 Vantaa
Puh. 0207 181 475 | email. info@safera.fi

Yhteystiedot on otettu SAFERA:n asiakasrekisteristä.

Jos et halua vastaanottaa SAFERA:n uutiskirjeitä, klikkaa:
yhteystietojen poistaminen postituslistalta.


Copyright (C) 2009-2010 SAFERA Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.
Email Marketing Powered by MailChimp