Paloturvallinen SAFERA-koti avataan 24.4. Aalto-yliopistossa!
SAFERA sammuttaa rasvapalon Ekoelias-kevätseminaarissa
SAFERA mukana Pietarin Toimivassa Kodissa


Paloturvallinen SAFERA-koti avataan 24.4. Aalto-yliopistossa!

SAFERA:n ja Fennian sponsoroima TKK:n tuotekehitysprojekti Guardian otti tehtäväkseen tutkia kuinka kodin paloturvallisuutta voitaisiin parantaa älykkäästi ja tyylikkäästi. Uuden sukupolven paloturvallinen koti on nyt toteutettu prototyppiasteelle uuden Aalto yliopiston ensimmäisessä rakennuksessa Design Factoryssä. SAFERA-koti esitellään ensikerran Aalto-yliopiston tuotekehitysgaalassa perjantaina 24.4.2009.

Paloturvallisen SAFERA-koti on esillä koko päivän klo 9.00-17.00. SAFERA:n seminaariesitys on klo 13:45. Lisätietoa: www.pdp.fi/gala.

Gaala on avoin ja maksuton kaikille, tule ja ota ensikosketuksesi Aalto-yliopistoon!SAFERA sammuttaa rasvapalon Ekoelias-kevätseminaarissa


Tervetuloa Ekoelias kevätseminaariin ja lehdistötilaisuuteen Työtehoseuran puutarhataloon Rajamäelle ti 28.4.2009 klo 10.00-14.00 Kiljavantie 6, rakennus 18.

Seminaarin aiheena on ekotehokas elinkaariasuminen. Tilaisuudessa esitellään moniammatillisessa suunnitteluyhteistyössä arkkitehtien johdolla luotu Ekoelias-mallisto ja julkistetaan Teknillisen korkeakoulun järjestämän Kylätalon suunnittelukilpailun voittaja. Päivän lopuksi Kuopion pelastusopisto järjestää Mopsissa (mobiili palosimulaattori) esityksen, jossa nähdään saunapalo ja liesipalo ja niiden sammutus - SAFERA-turvaliesituuletin sammuttaa induktioliedellä syttyvän rasvapalon.

Mielenkiintoisten puheenvuorojen ohessa puutarhatalon aulassa ovat esillä Eliaksenrinteen alueelle tehdyt pihasuunnitelmat,  kylätalon suunnittelukilpailuun valittujen opiskelijoiden työt ja TTS:n puu- ja sisustusalan työnäytöksiä (ootrausta, marmorointia, sablonimaalausta yms.).

Lisätietoa: www.tts.fi/ekoelias. Ilmoittautumiset Pirkko Kainiemelle 20.4.2009 mennessä pirkko.kainiemi@tts.fi. Seminaari on maksuton, 100 ensiksi ilmoittautunutta mahtuu mukaan.


SAFERA mukana Pietarin Toimivassa Kodissa

Pietarissa avattiin torstaina 16.4. ensimmäinen suomalais-venäläisenä yhteistyönä koottu ja suunniteltu hyvinvointialan tuotteiden ja teknologian esittely-, koulutus- ja valmennusympäristö, Toimiva Koti. SAFERA on hankkeessa mukana yhteistyökumppanina.

Toimiva Koti avattiin vaikutusvaltaisen venäläisen ja suomalaisen kutsuvierasjoukon läsnäollessa. Tilaisuudesta oli juttua myös MTV3:n seitsemän uutisissa 19. huhtikuuta (ks. uutisjuttu tästä). Suomalaisten osapuolten tervehdyksen tilaisuuteen tuovat Suomen Pietarin pääkonsulaatin, sosiaali- ja terveysministeriön sekä Terveyden ja Hyvinvoinnin laitoksen ja malliasunnon varustelusta vastanneiden yritysten edustajat. Venäläisten tervehdyksen tuovat Pietarin kaupungin työllisyys- ja sosiaaliasiainkomitean puheenjohtaja sekä ammatillisen kuntoutuksen keskuksen johto.

Toimiva Koti käsittää malliasunnon sekä siihen liittyvät koulutus- ja näyttelytilat. Yhteenlaskettu pinta-ala on noin 400 neliömetriä josta asunto-osa on 107 neliömetriä. Malliasunto on varustettu pääosin suomalaisten yritysten (14 kpl) toimittamalla teknologialla, ja yhtenä yhteistyökumppanina SAFERA toimitti Toimivaan Kotiin turvaliesituulettimen yhdessä Savo Design & Technic'n kanssa.

Jatkossa Toimivan Kodin tiloja käyttävät
suomalaiset yritykset ja heidän jälleenmyyjänsä tuotteiden ja teknologian esittelyyn sekä promootioon. Tämän lisäksi ympäristöä käytetään asiantuntijaryhmien koulutukseen ja valmennukseen itsenäistä suoriutumista edistävän teknologian soveltamiseksi asiakaskohteissa. Koulutettavina asiantuntijaryhminä nähdään esimerkiksi sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset, suunnittelijat ja arkkitehdit, joiden tehtävänä on edistää esteettömyyttä ja teknologian hyödyntämistä käytännössä.

Lisätietoja asiaan liittyen antaa: Timo Ekroos, Projektijohtaja, Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu/ISAK, puh. +358 40 510 1241, timo.ekroos@pkamk.fi

Remontti-Reiska asentaa SAFERA-turvaliesituulettimenTule katsomaan Mikkelin messuille 25. ja 26.4., kun TV:stä tuttu Remontti-Reiska asentaa ja esittelee SAFERA-turvaliesituulettimen näytöslavalla. Ota yhteyttä, tarjoamme nopeimmille sisäänpääsyn ilmaiseksi. Lisätietoa näytöksestä täällä.

Hyödynnä samalla messutarjous ja osta turvaliesituuletin Expert ASA:n osastolta.Mikkeli
25.-26.4.2009
Osastot 6.1 ja 6.2


Rovaniemi
16.–17.5.2009Tutustu älykkääseen liesituulettimeenLähetä tämä viesti eteenpäin ystävällesi.


SAFERA Oy
| Muuntotie 1 01510 Vantaa
Puh. 0207 181 475 | email. info@safera.fi

Yhteystiedot on otettu SAFERA:n asiakasrekisteristä.

Voit päivittää yhteystietosi ja viestin vastaanottoasetukset klikkaamalla:
yhteystietojen päivitys.

Jos et halua vastaanottaa SAFERA:n uutiskirjeitä, klikkaa:
yhteystietojen poistaminen postituslistalta.


Copyright (C) 2009 SAFERA Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.