SAFERA Uutiskirje
SAFERA ja Työtehoseura yhteistyössä elinkaariasumisen puolesta

SAFERA, Työtehoseura ja Savo Design & Technic kampanjoivat yhdessä teemalla "Yhteistyössä elinkaariasumisen puolesta" Oma Koti 09 -messuilla. Savo-SAFERA -turvaliesituuletin on esillä Työtehoseuran osastolla 2b44 Helsingin Messukeskuksessa 26.-29.3.2009.

Lieden käyttöturvallisuutta parantava SAFERA on tyylikäs osa normaalia kodinkonetekniikkaa, joten se ei leimaa asuntoa erityisryhmäasunnoksi. Tämä tukee elinkaariajattelua, koska ratkaisu sopii kaikille – niin lapsiperheille, senioreille kuin vanhuksille. SAFERA on mukana Työtehoseuran elinkaariasumisen EkoElias-hankkeessa, jossa TTS:n omistamalle maa-alueelle Sammattiin rakennetaan kolmenkymmenen asunnon koerakentamisalue.

Turvaliesituuletin on osa ekologista ja tehokasta ilmanvaihtoa, ja estäessään liesistä aiheutuvia tulipaloja se vähentää epäsuorasti myös ympäristöhaittoja. Tulipaloista ja niiden jälkiseurauksista, kuten sammutustöistä ja uudelleenrakentamisesta, aiheutuu merkittävästi muun muassa hiilidioksidipäästöjä.

Kestävän kehityksen päämääränä on turvata nykyisille ja tuleville sukupolville hyvät elämisen mahdollisuudet. Toimiva yhdyskuntarakenne ja kestävä elämäntapa ovat toistensa edellytyksiä. Kestävä yhdyskuntarakenne parantaa palve­lujen saatavuutta, vähentää päivittäisliikenteen tarvetta, hillitsee energian kulutusta ja päästöjä sekä vähentää luonnonvarojen kulutusta.

Kestävä elämäntapa mahdollistuu, kun sekä alue että sen rakennukset suunnitellaan ekologisesti. Rakennuksen ekologisuudella voidaan ymmärtää ympäristövaikutusten huomioimista suunnittelussa, rakentamisessa ja käytössä. Ekologinen arkkitehtuuri minimoi rakennuksen energiantarpeen ja elinkaaren aikaisen ympäristökuormituksen.

Tule tutustumaan elinkaariasumiseen OmaKoti-messuille Työtehoseuran osastolle 2b44.


SAFERA:lle merkittävä rahoitus kasvuun ja kansainvälistymiseen

SAFERA Oy on nostanut merkittävän pääomasijoituksen yksityissijoittajilta ja Aloitusrahasto Vera Oy:ltä. Pääomasijoituksella rahoitetaan myynnin kasvua ja yhtiön kansainvälistymistä. SAFERA suunnittelee, valmistaa ja myy älykkäitä kodinturvatuotteita sekä kuluttajille että rakennusalan toimijoille.

"Sijoitus on osoitus sekä vahvasta näytöstä tähän asti että lujasta uskosta yrityksen tulevaisuuteen, vaikka rakennusalalla näyttääkin keskimäärin alavireiseltä", kertoo Lauri Hintikka, joka aloitti sijoituksensa lisäksi hallituksen puheenjohtajana. Sijoittajana mukaan tuli myös alalla pitkään toiminut Savo Design & Technic, mikä kertoo osaltaan yhtiön lupaavista tulevaisuuden näkymistä. SAFERA:n toimitusjohtaja Henri Andell katsookin tiukasti eteenpäin haastavana aikana: "Rakennusalan alamäen voi ottaa monella tavalla. Me näemme sen niin, että otamme nyt alamäessä mahdollisimman kovan vauhdin, jolla nousemme sitten ylämäessä muita korkeammalle".

SAFERA on alusta asti luotu kasvuyritykseksi, joka tähtää kansainväliseen liiketoimintaan. "Kansainvälinen skaalautuvuus on otettu huomioon koko ajan sekä tuotekehityksessä että liiketoimintamallissa", kertoo Andell, joka on yksi perustajista. Jo yrityksen alkuvaiheet, kuten menestys Venture Cup -kilpailussa kaudella 2006-2007, olivat osoitus idean potentiaalista ja ryhmän kyvykkyydestä liikeidean kehittämisestä kansainväliseksi kasvuyritykseksi. "SAFERA:ssa uskotaan vahvoihin kumppanuuksiin, joiden kautta kasvu on mahdollista toteuttaa oman organisaation pysyessä kevyenä ja joustavana, ja toisaalta suoraan ja rehtiin toimintaan, jossa molemmat osapuolet saavat mielenkiintoisen kasvumahdollisuuden", tiivistää Andell.

SAFERA:n päätuotteena on Sisäasiainministeriön Innovaatiopalkinnollakin palkittu Savo-SAFERA-turvaliesituuletin, joka parantaa lieden käyttöturvallisuutta. Tuote on suunniteltu markkinatarpeeseen, joka tuli esille yhteistyössä vakuuttamisen erikoisliike Fennian kanssa. Andell uskookin käyttäjätarpeen voimaan: "Turvaliesituuletin on erittäin ajankohtainen tuote rakennusalan hakiessa piristystä. Aidosti käyttäjätarpeeseen vastaavat erikoistuotteet antavat alan toimijoille mahdollisuuksia erottua markkinoilla ja hakea kasvua muusta kuin perusliiketoiminnasta".

Lisätietoa: Henri Andell, Toimitusjohtaja
gsm. 040 5166 557, email. henri.andell@safera.fi


Tutustu älykkääseen liesituulettimeen

Tule ja hyödynnä messutarjoukset

Hyödynnä messutarjous ja osta turvaliesituuletin kevään messukiertueelta Expert ASA:n osastolta. Messukiertueen paikkakunnat ja ajat näet alta. Ota yhteyttä, niin autamme valitsemaan keittiöösi sopivan mallin etukäteen.Helsinki
26.-29.3.2009
Osasto 3c39


Seinäjoki
27. - 29.3.2009
Osasto 3L.1Oulu
17.-19.4.2009


Mikkeli
25.-26.4.2009
Osastot 6.1 ja 6.2


Rovaniemi
16.–17.5.2009

Lähetä tämä viesti eteenpäin ystävällesi.


SAFERA Oy
| Muuntotie 1 01510 Vantaa
Puh. 0207 181 475 | email. info@safera.fi

Yhteystiedot on otettu SAFERA:n asiakasrekisteristä.
Voit muuttaa viestin vastaanottoasetuksia klikkamalla tästä.
Jos et halua vastaanottaa SAFERA:n uutiskirjeitä, klikkaa tästä.


Copyright (C) 2009 SAFERA Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.
Email Marketing Powered by MailChimp