Subscribe to List View Past IssuesRSS translate   facebook facebook Like 0 Comment 0Share twitter


Hei,

Meillä on mahtava vuosi takana! Olemme nyt monta merkittävää askelta lähempänä tulevaisuutta, jossa liesiturva on huomaamaton ja luonnollinen osa jokaista keittiötä:
 • Meillä on nyt Pohjoismaiden parhaat uudet jakelijat: Franke Futurum ja Garo
 • Norjassa liesivahdit tulivat pakollisiksi heinäkuussa. Meillä on monia uskollisia asiakkaita nyt myös Norjassa
 • Tuoteportfoliomme uudistuu vuoden alussa. Liesituulettimiin täysin integroidun liesivahdin toimitukset alkavat Pohjoismaissa
Lue lisää!

Tuotteemme on nyt saatavana laajemmin kuin koskaan

Aloitimme yhteistyön Pohjoismaiden liesituuletinmarkkinoiden johtajan Franke Futurumin ja norjalaisen sähkötukun Garo As:n kanssa. Uudet kumppanimme ovat tunnettuja hyvästä asiakaspalvelusta ja laadukkaista tuotteista, ja olemme otettuja siitä, että nämä yritykset ovat halunneet tehdä kanssamme yhteistyötä.

Uskomme, että kuten ystävät kertovat paljon ihmisestä, yhteistyökumppanit kertovat paljon yrityksestä.

Olemme ylpeitä jokaisesta toimittamastamme tuotteesta

Olemme saaneet lisää kiitosta tuotteistamme niin asiakkailtamme kuin viranomaisiltakin. Muun muassa norjalainen SINTEF nosti liesivahtimme testissään esiin. Olemme saaneet myös kehitysideoita, jotka otamme kiitollisena vastaan. Olemme panostaneet erityisesti tuotteidemme asennettavuuteen, ja vuodenvaihteessa uudistuvasta tuoteportfoliostamme löytyy entistä parempi valikoima tuotteita niin uudis- kuin jälkiasennuksiin.

Norjalta hieno teko paloturvallisuuden puolesta!

Heinäkuuussa Norja näytti esimerkkiä liesipalojen ehkäisyssä ja määräsi liesivahdit pakollisiksi uudis- ja saneerausasuntoihin.

Asiakkaita uusi määräys saattaa alkuun hämmentää: kun markkinat kasvavat nopeasti, erilaisia ratkaisuja tulvii saataville. Asiakkaiden voi olla vaikea tunnistaa tuotteet, jotka täyttävät määräyksen hengen, ei vain kirjainta. Ero on merkittävä:

Meidän ensisijainen tavoite on aina ollut ehkäistä mahdollisimman monta liesipaloa eikä vain myydä mahdollisimman monta liesivahtia. Emme siis ole tehneet liesivahtia vain siksi, että liesivahti on Norjassa pakollinen ja ihmisten on pakko hankkia sellainen kotiinsa. Haluamme olla maailman parhaita liesipalojen ehkäisijöitä, minkä ansiosta asiakkaamme voivat luottaa siihen, että liesivahtimme täyttävät Norjan uuden määräyksen sekä kirjaimen että tarkoituksen: vähentää liesipalojen määrää.

Asetamme tuotteillemme vaatimuksia, joita muut eivät edes ajattele

Vaikka liesivahdin päätehtävä on ehkäistä liesipaloja, sen on tehtävä paljon muutakin. Liesivahti on kodissa keskellä perheen päivittäisiä askareita. Meille on tärkeää, että liedellä voi kokata kuten ennenkin, mutta turvallisemmin. Tämän haastavan vaatimuksen lisäksi olemme asettaneet liesivahdeillemme vaatimuksia, joita emme usko kilpailijamme edes ajattelevan. Tavoitteenamme on tehdä liesivahteja,
 • joita ihmiset haluavat kotiinsa kuten mitä tahansa tyylikkäitä kodinkoneita,
 • joita ihmiset haluavat esitellä vierailleen,
 • jotka eivät häiritse ruoanlaittoa ja
 • jotka huolehtivat turvallisuudesta tyylikkäästi ja huomaamatta.
Tämän tinkimättömän lähestymistavan ja osaavan henkilöstömme ansiosta olemme liesiturvallisuuden edelläkävijöitä, mistä osoituksena:
 • Esittelimme ensimmäisenä monianturijärjestelmän, jonka ansiosta liesivahtimme puuttuu vaaratilanteisiin nopeasti häiritsemättä ruoanlaittoa. Käytämme samaa edistyksellistä järjestelmää kaikissa tuotteissamme.
 • Esittelimme ensimmäisenä luotettavan langattoman asennuksen. Kehitimme oman langattoman tiedonsiirtomenetelmän, koska tarpeeksi luotettavaa menetelmää ei ollut markkinoilla saatavana.
 • Liesivahtimme oli ensimmäinen liesituulettimeen valmiiksiasennettu liesivahti, mikä muutti liesivahtimarkkinoiden jakelukanavat ja mahdollisti liesivahtien käyttämisen suurissa rakennusprojekteissa tehokkaasti.
 • Liesivahtimme oli ensimmäinen täysin liesituulettimeen integroitu liesivahti, mikä tarjoaa asukkaalle täysin huomaamattoman lisäturvan.
Uskomme tulevaisuuteen, jossa lieden käyttöturvallisuus on huomaamaton osa keittiöympäristöä. Uskomme, että liesivahtimme tulee olemaan yhtä luonnollinen osa liesituuletinta, kuin ABS-jarrut ovat nykyajan autoa. Mielestämme se vain käy järkeen toteuttaa lieden käyttöturvallisuus sillä tavalla. Olemme jo ottaneet merkittäviä askeleita tämän tulevaisuuden toteuttamiseksi yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tule siis mukaan, niin olet matkalle liesiturvallisuuden tulevaisuuteen.

Ystävällisin Jouluterveisin ja turvallista kinkunpaistoa toivottaen,

Henri
Toimitusjohtaja, perustajaosakas

Sampo
Myyntijohtaja, perustajaosakas

Samuli
Tuotekehitysjohtaja, osakas
Lähetä tämä viesti eteenpäin ystävällesi.
SAFERA Oy
| Muuntotie 1 01510 Vantaa
Puh. 0207 181 475 | email. info@safera.fi

Yhteystiedot on otettu SAFERA:n asiakasrekisteristä.

Jos et halua vastaanottaa SAFERA:n uutiskirjeitä, klikkaa:
yhteystietojen poistaminen postituslistalta.


Copyright (C) SAFERA Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.
Email Marketing Powered by MailChimp