Hei,

Tukholman kaupungin vuokrataloyhtiö, Familjebostäder Stockholm, päätti parantaa asukkaidensa paloturvallisuutta varustamalla kaikki uudiskohteensa SAFERA-liesivahdilla. Päätöksen taustalla on Familjebostäderin pilottikohteen erinomaiset käyttäjäkokemukset: lue käyttäjäkyselyn tuloksista täältä.

Familjebostäderin päätös nousi näyttävästi esiin myös Ruotsin televisiossa: SVT:n uutiset 7.12.2010 (noin 4min kohdalla).

Liesivahti, joka sopii kaikille

Familjebostäderin päätös ja kyselyn tulokset ovat hyvä osoitus siitä, että SAFERA-liesivahdilla on kysyntää niin vuokra- kuin erityisryhmäasumisessakin.

'Liesivahti, joka sopii kaikille' on ollut yksi tavoitteistamme. Olemmekin panostaneet siihen, että parantuneen liesiturvallisuuden lisäksi ruokaa voi laittaa kuten ennenkin. Uskallamme väittää, että SAFERA on ainoa liesivahti, joka ennaltaehkäisee tehokkaasti vaaratilanteita, muttei häiritse ruoanlaittoa. Näkemystämme tukee Työtehoseuran vuonna 2009 tekemä liesiturvavertailu, ja saamme asiasta kiitosta myös asiakkailtamme.

Palkittu liesivahtimme nyt myös jälkiasenteisena

Liesituulettimien ja -kupujen lisävarusteena hankittavat SAFERA Smart- ja SAFERA Premium -liesivahtimme ovat nopeasti nousseet suosituiksi ratkaisuiksi liesipalojen ehkäisyyn erityisesti uudis- ja remonttikohteissa.

Asiakkaidemme toivomuksesta SAFERA-liesivahti on nyt saatavana myös jälkiasenteisena. Uusi SAFERA Smart R sopii erityisesti kohteisiin, joissa olemassa olevaa liesituuletinta ei olla vaihtamassa, mutta lieden käyttöturvallisuutta halutaan merkittävästi parantaa muuttamatta asukkaan lieden käyttötottumuksia.

SAFERA Smart R -liesivahdin suositushinta on 399,00€ (sis. alv. 23%), ja se on saatavana SAFERA:n omasta verkkokaupasta. Kysy tarjousta projektikohteista!

SAFERA Smart R vastaa toiminnoiltaan Smart-liesivahtia: se hälyttää ja katkaisee liedestä sähköt vaaratilanteissa ja lisäksi lieden tahaton käyttö voidaan estää lapsilukkotoiminnolla. Smart R on helposti asennettavissa jo asennetun maustekaapin alaosaan liesituulettimen yhteyteen. Katso kiinnitysohjeet täältä.

Ota yhteyttä!

Henri Andell
Toimitusjohtaja
SAFERA Oy
040 5166 557
Käyttäjäkyselyn tuloksia

Lue asiakkaidemme kokemuksia SAFERA-liesivahdista kahden kuukauden käytön jälkeen:


TV:stä tuttu!

Katso Talousuutiset 29.11.2010 (noin 15min kohdalla)


Katso Ruotsin SVT:n uutiset 7.12.2010 (noin 4min kohdalla)


Lähetä tämä viesti eteenpäin ystävällesi.
SAFERA Oy
| Muuntotie 1 01510 Vantaa
Puh. 0207 181 475 | email. info@safera.fi

Yhteystiedot on otettu SAFERA:n asiakasrekisteristä.

Jos et halua vastaanottaa SAFERA:n uutiskirjeitä, klikkaa:
yhteystietojen poistaminen postituslistalta.


Copyright (C) 2009-2010 SAFERA Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.
Email Marketing Powered by MailChimp