SAFERA-UUTISKIRJE 9/2015 

VAKUUTUSYHTIÖ ÖMSEN OSTAA

SAFERA-LIESIVAHDIT AHVENANMAALAISILLE

ASIAKKAILLEEN

Liesiturvallisuuden edelläkävijä Safera on mukana ahvenanmaalaisen vakuutusyhtiö Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolagin hankkeessa, jossa yhtiö lahjoittaa 150-vuotisjuhlansa kunniaksi kotivakuutusasiakkailleen SAFERA-liesivahdin. Kyseessä on yhteistyö, jonka tavoitteena on merkittävä paloturvallisuuden parantaminen ahvenanmaalaisissa kodeissa.


Useimmat tulipalot kotitalouksissa alkavat liedestä, joka on unohtunut päälle tai jäänyt muutoin vartioimatta. Liesipalojen yleistyminen kiinnitti vakuutusyhtiö Ömsenin huomion ja yhtiö halusi auttaa asiakkaitaan ennaltaehkäisemään onnettomuuksia. Tutustuttuaan Saferan liesivahtiratkaisuihin Ömsen lähestyi Saferaa yhteistyöehdotuksella. Yhteistyön myötä arviolta lähes 80 prosenttiin ahvenanmaalaisista kotitalouksista asennetaan Ömsenin kustantamana SAFERA-liesivahti.

Safera on tehnyt jo vuosien ajan töitä parantaakseen paloturvallisuutta pohjoismaisissa kodeissa. SAFERA-liesivahti ennaltaehkäisee keittiön tyypillisiä vahinkoja huolehtimalla lieden turvallisesta käytöstä ja laajasta mallistosta löytyy sopiva liesivahti jokaiseen keittiöön.

 
Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää! »
Katso video yhteistyöstämme Ömsenin kanssa http://bit.ly/1LsRgeS
Yhteystiedot:
Mikko Reinikainen
Myyntijohtaja
040 768 4536
mikko.reinikainen@safera.fi
Lisätietoa Saferasta:
SAFERA:n tavoitteena on parantaa asumisen viihtyisyyttä ja turvallisuutta tarjoamalla älykkäitä, tyylikkäitä, helppokäyttöisiä ja ennaltaehkäiseviä kodinturvaratkaisuja sekä rakennuttajille että kuluttajille. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. SAFERA on perustettu vuonna 2007. Lisätietoja: www.safera.fi
Yhteystiedot SAFERA:n asiakasrekisteristä | Avaa internet-selaimessa | Lähetä viesti ystävälle | Poistu postituslistalta.
 
SAFERA Oy | Muuntotie 1 01510 Vantaa | Puh. +358 50 595 2454 | email. info@safera.fi. Copyright (C) SAFERA Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.