Hei,

SAFERA-liesivahti on voittanut Vuoden Turvatuote 2012 -palkinnon Ruotsissa. Skydd & Säkerhet -lehden järjestämän kilpailun palkinnot jaettiin juuri päättyneillä SKYDD 2012 -messuilla Tukholmassa 20.9.2012.

Voittajan valintaa kilpailun raati perustelee: "SAFERA-liesivahti on yksinkertainen, mutta älykäs ratkaisu vakavaan ongelmaan. Tuotteessa on toteutettu rohkea visio, ja se osoittaa edistyksellisyyttä perinteisellä alalla. SAFERA-liesivahti on menestynyt kaupallisesti ja houkutellut uusia asiakkaita vuoden aikana."

Palkinto osuu ajankohtaiseen aiheeseen. Liesipalot ovat kasvava ongelma, ja esimerkiksi Norjassa liesivahdit ovat tulleet pakollisiksi uudisasuntoihin viime vuoden heinäkuusta lähtien. Liesivahtien kysyntä kasvaa myös Suomessa ja Ruotsissa. Muun muassa Tukholman kaupunki varustaa kaikki vuokra-asuntonsa liesivahdeilla.

Ota yhteyttä!

Henri Andell
040 5166 557
henri.andell@safera.fi

TUTUSTU UUSIIN KOTISIVUIHIMME

www.safera.fi


SECURITY AWARDS -KILPAILU
Kolmannen kerran järjestetystä kilpailusta vastaa ruotsalainen turvallisuusalan Skydd & Säkerhet -lehti. Kilpailun tarkoituksena on nostaa esiin yrityksiä, tuotteita ja henkilöitä, jotka ovat ansioituneet parantamaan turvallisuutta eri tavoin.

www.securityawards.se
Lähetä tämä viesti eteenpäin ystävällesi.
SAFERA Oy
| Muuntotie 1 01510 Vantaa
Puh. 0207 181 475 | email. info@safera.fi

Yhteystiedot on otettu SAFERA:n asiakasrekisteristä.

Jos et halua vastaanottaa SAFERA:n uutiskirjeitä, klikkaa:
yhteystietojen poistaminen postituslistalta.


Copyright (C) SAFERA Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.
Email Marketing Powered by MailChimp