Eläkevakuutusyhtiöt ovat merkittäviä vuokra-asuntorakentajia Suomessa. Vakuutusyhtiöinä heillä on myös liesipalojen riskit hyvin tiedossa. Useat vakuutusyhtiöt varustavatkin kaikki vuokra-asuntonsa Safera-liesivahdeilla vähentääkseen liesipaloriskiä ennaltaehkäisevästi.

Yksi pitkäaikaisista asiakkaistamme on vakuutusyhtiö Fennia. Kiinteistöpäällikkö Jouni Nevanperä kertoo, miksi Safera-liesivahti asennetaan Fennian kaikkiin uudiskohteisiin:

"Me Fenniassa olemme varustaneet uudet vuokra-asuntomme Saferan turvaratkaisulla, joka estää monenlaisia arkielämässä tapahtuvia vahinkoja ja on hinnaltaankin sellainen, että se on mahdollista asentaa kaikkiin asuntoihin. Autoissa erilaiset vahinkoja ehkäisevät turvaratkaisut ovat olleet arkipäivää jo pitkään, ja vastaava kehitys on nähtävissä myös asumisessa."

Myös Kiinteistö-Tapiola alkoi varustaa uudet kohteensa Safera-liesivahdeilla. Kiinteistösijoitusjohtaja Vesa Eskolin:

"Meillä Tapiolassa turvallisuuden kehittäminen on tärkeää. Asumisen turvallisuus on parhaimmillaan ennaltaehkäisevää ja huomaamatonta, jolloin kodissa viihtyy ja jokapäiväiset askareet sujuvat rutiinilla. Erityisesti keittiö on kodissa paikka, jossa sattuu ja tapahtuu kaikenlaista. Saferan turvatekniikan avulla voimme ehkäistä keittiön yleisimpiä vaaratilanteita jo ennalta huomaamattomasti."

Safera-liesivahti ennaltaehkäisee lieden vaaratilanteita tehokkaasti ja sopii moderniinkin vuokra-asuntoon: katso kuvagalleria! Lisäksi liesivahtiin voidaan kytkeä vesivuotovahti, joka hälyttää alkavista vesivuodoista keittiössä.

Ota yhteyttä!

Henri Andell
SAFERA Oy, toimitusjohtaja
henri.andell@safera.fi
040 5166 557
Referenssikohteita


Leppävaaran uuden maamerkin, Eteran, Kevan ja Eläke-Fennian rakennuttaman Sellonhuipun kaikki asunnot varustettiin SAFERA-liesivahdilla. Sellonhuippuun tulee 151 korkeatasoista vapaarahoitteista vuokra-asuntoa. Rakentamisesta vastaa Skanskan ja NCC:n muodostama työyhteenliittymä.
» Lue kohteesta lisää
Lähetä tämä viesti eteenpäin ystävällesi.
SAFERA Oy
| Muuntotie 1 01510 Vantaa
Puh. 0207 181 475 | email. info@safera.fi

Yhteystiedot on otettu SAFERA:n asiakasrekisteristä.

Jos et halua vastaanottaa SAFERA:n uutiskirjeitä, klikkaa:
yhteystietojen poistaminen postituslistalta.


Copyright (C) SAFERA Oy. Kaikki oikeudet pidätetään.
Email Marketing Powered by MailChimp