SEITSEMÄN SYYTÄ VALITA SAFERA

Valitsitpa minkä tahansa SAFERA-liesivahdin, voit olla varma että siinä on
käytetty markkinoiden edistyneintä tekniikkaa.

1

STANDARDIN EN 50615 MUKAISET LIESIVAHDIT

Kaikki SAFERA-liesivahdit täyttävät eurooppalaisen liesivahtistandardin EN 50615 vaatimukset. SAFERA on ollut yksi standardin kehittäjistä yhteistyössä viranomaisten ja alan valmistajien kanssa.

2

MARKKINOIDEN KEHITTYNEIN ÄLYKKYYS - SAFERA SENSE4®

Puolueettoman norjalaisen testilaitoksen SINTEF:n mukaan yksinkertaiset lämpötilarajoihin perustuvat liesivahdit joko hälyttävät usein turhaan tai eivät reagoi vaaratilanteisiin riittävän nopeasti.

Kaikissa SAFERA-liesivahdeissa käytetään neljään eri anturitietoon perustuvaa SAFERA Sense4® -älykkyyttä, minkä ansiosta SAFERA-liesivahdit puuttuvat nopeasti erilaisiin vaaratilanteisiin, mutta ne eivät häiritse ruoanlaittoa.

3

MONINKERTAISESTI PALKITTU

SAFERA-liesivahdit ovat moninkertaisesti ja kansainvälisesti palkittuja sekä menestyneet useissa testeissä ja vertailuissa.

Tutustu myös referensseihimme.

4

TESTATUSTI LUOTETTAVA
LANGATON ASENNUS

Kaikissa SAFERA-liesivahdeissa on turvallisuuskriittisiin kohteisiin suunniteltu langaton SAFERA RobustLink® -yhteys. Kaksisuuntaisen yhteyden ansiosta SAFERA-liesivahti tietää yhteyden olevan kunnossa, joten virheellistä turvallisuuden tunnetta ei pääse syntymään.

SAFERA RobustLink® on Nemkon testaama: se ei häiritse muita laitteita eikä yhteys katkea muiden laitteiden häirinnästä.

5

SUOJATTU ANTURI

Kaikissa SAFERA-liesivahdeissa anturi on suojattu, joten sen voi tarvittaessa puhdistaa. Huolellisesti suunniteltu linssimateriaali ja -rakenne takaa häiriöttömän anturitiedon haastavissakin olosuhteissa.

6

SOPIVA LIESIVAHTI
JOKAISEEN KOTIIN

Markkinoiden laajimmasta mallistosta löytyy liesivahti jokaiseen kotiin. Langattoman yhteyden ansiosta asennus on helppoa myös saarekekeittiöihin.

Liesituulettimiin integroidut SAFERA IN-line -liesivahdit sopivat erityisesti uudis- ja saneerauskohteisiin. Jälkiasennettavat SAFERA R-line -liesivahdit ovat vaivaton ratkaisu, kun keittiön turvallisuutta parannetaan jälkeenpäin.

7

TYYLIKKÄIN LIESITURVA

SAFERA-liesivahdin voit hankkia erillisasennuksena tai valmiiksiasennettuna markkinoiden laajimmassa liesituuletin ja -kupumallistossa.

Katso oheiset kuvat muutamista esimerkkikohteista.

HUOLETONTA ASUMISTA

Hanki SAFERA-liesivahti, niin voit rauhassa keskittyä elämiseen.

VAIVATONTA JA HUOLETONTA ASUMISTA

Sinun ei tarvitse olla huolissasi jäikö liesi päälle, mitä teet jos rasvapalo yllättää tai kääntääkö lapsi tai koira lieden päälle, kun et ole paikalla.

TURVALLISEMPAA JA ITSENÄISEMPÄÄ ASUMISTA

Koko perheesi kokkaa aivan kuten ennenkin, mutta turvallisesti - myös jos muistin kanssa on ongelmia tai arjen kiire puskee päälle.SUOJAAT OMAISUUTESI VAHINGOILTA

Ehkäiset tehokkaasti yhdellä helposti asennettavalla ja tyylikkäällä ratkaisulla keittiön tyypillisiä vahinkoja.

VÄHEMMÄN AIHEETTOMIA PALOHÄLYTYKSIÄ

Liesituuletin huolehtii puolestasi, että rasvakäryt poistuvat keittiöstä, mutta lämmintä ilmaa ei turhaan poisteta huoneistosta.